Indretningen fortæller meget om ens personlighed, og det er altid rart at skille sig ud fra mængderne med en unik og flot indretning. Nedenfor kan du læse om tre ting, der er med til at sikre en unik indretning.

Istandsatte genbrugsmøbler

Det er utrolig populært at købe ældre brugte møbler, for så at istandsætte dem specifikt til ens indretning. Det er både moderne at kombinere det gamle og det nye, men også at tænke på miljøet. Genbrug står helt generelt højt på manges lister over prioriteter, og genbrugsindretning er en god måde at gøre det på. 
Et istandsat ældre møbel med patina, giver noget helt særligt til rummets stemning. Det fremviser både et bæredygtigt møbel, men også et møbel, som man selv har brugt tid og kræfter på at istandsætte. Dette bidrager til det personlige præg.

Malerier

Originale unika malerier er en sikker vinder, når det kommer til at gøre sin indretning unik. Man kan ofte godt glemme væggene, når det kommer til indretningen, men en unik vægindretning er essentielt for at fuldføre rummet. 
Der findes kun ét eksemplar af unika værker, og allerede her sikrer man sin originalitet. Ligeledes kan et maleri være med til at binde rummet sammen. Det siges at et billede fortæller mere en tusind ord, og man kan hermed gennem værket fortælle sin helt egen personlige historie. Så er det op til en selv det skal være et figurativt- eller abstrakt maleri som fortæller historien.

Man kan finde inspiration til sine originale værker på forskellige gallerier rundt omkring i Danmark eller gennem de sociale medier, hvor man kan følge kunstnere og få et indblik i deres hverdag.

Du kan bl.a. finde inspiration hos Galleri Galeo. Se eksempler på abstrakte malerier her

Personligt interiør

Har man mod på at gøre sin indretning meget personlig, er det værd at inkludere interiør fra ens tidligere eventyrer og rejser. Det er altid et godt samtaleemne at fremvise flotte souvenirs fra forskellige steder i verden. Dette fortæller noget om ens tidligere bedrifter, og bidrager med noget helt anderles i forhold til de to ovenstående ting.

Rejsesouvenirs kan ofte virke lidt malplacerede i en moderne og minimalistisk indretning, men det passer netop godt ind som en del af indretning, eftersom rummet er en afspejling af dig som person.