Hvert år i december skal vi på jagt efter de perfekte gaver, ikke alle har lige meget held!

Er du også en af dem der har svært ved at finde de rigtige gaver ? Du er ikke den eneste, det kan nemlig være svært. Der findes dog et par tips der kan hjælpe. 

Nogle er sværere end andre at købe gaver til. Sådan virker det i hvert fald. Specielt mænd har sjældent ønsker, med mindre du regner en ny båd, motorcykel, alufælge eller kæmpe tv med i puljen. Det er dog ikke helt så svært at finde noget til dem som du tror.

Stort set alle mænd har en hobby og det betyder de også kan lide at få ting til denne. Mænd elsker udstyr, man må aldrig gå ned på udstyr. Er de til sport, så er udstyr til denne super godt. Er det en gør-det-selv mand så elsker de mere værktøj osv. 

Mænd er også normalt altid vilde med en bestemt slags spiritus. Er du sammen med en whiskey fan, så er en fin flaske af den slags altid kærkommen. 

Kvinder og hvad de ønsker sig!

Kvinder er bedre til at ytre der ønsker end mænd. De laver næsten altid en lang liste. Her kan du slavisk køre efter listen og få en glad kæreste eller kone. Du skal bare huske at passe på faldgruberen. Køber du frækt lingeri så er det bare ikke helt så stort et hit, hvis det er 2 numre for stort. 

Noget kvinder er vilde med er selvforkælelse. Det kan være en tur til hudpleje, i spa, på cafe eller måske en tur i biffen med tøserne. Den slags gaver i form af gavekort er altid gode at give.

Der er også altid muligheden for at give den frække gave. Det kan være noget sexlegetøj eller lingeri du gerne vil se hende i. Den slags kan alt efter humør og tilstand af forholdet giver en rigtig glad partner. Bare huske at hun ikke lige skal åbne den når hele familien kigger på.