Leder du og din kæreste efter et lille, spændende projekt I kan hygge jer med? Som par er det vigtigt med et fælles drive og fælles projekter. Det giver historier sammen, og fletter bånd på mange forskellige måder. Når det gælder projekter, så er der dem, der er hobby drevet, arbejds drevet, værdidrevet og naturligvis dem, der tager udgangspunkt i hjemmet. I denne blog-artikel ser vi nærmere på et projekt i hjemmet, som kan sætte gang i kreativiteten, og give en fælles redefinering af det sted i kalder hjem.

Projekt: Vægge

Jeres hjem er omkranset af vægge, man kan sige, at det især er væggene og taget, der udgør jeres hjem. Hver dag ser i på disse vægge, nok uden at lægge mærke til dem, og livet går sin gang. I kan dog bruge disse vigtige vægge som basis for et fælles kreativt projekt, nemlig at lave et nyt design af farver og eventuelle mønstre og motiver, som optræder på jeres vægge. Sæt jer ned, og start helt forfra. Med hjælp fra et malerfirma via maler-oversigt.dk kan jeres drømme blive realiseret, så det er bare om at tænke stort.

Ny start sammen

Når I på den måde kaster alle muligheder op i luften, så kan i redefinere hjemmet, og give den en helt særegen karakter, frem for at være et kedeligt kompromis mellem jeres to stile, som ikke engang er blevet bevidst valgt. I kan finde en lokal maler, og få hjælp til malerarbejdet, der nok er lidt kompliceret. Det er ikke nødvendigvis særlig dyrt, og på nettet kan man finde sider, der tilbyder at indhente tre tilbud til jer, fra lokale malerfirmaer. Lad kreativiteten blomstre, og brug dette fælles projekt som startskuddet til etableringen af jeres nye hjem, et sted der svarer til jeres drømme, både fælles og hver for sig.