Er det på tide at opdatere indretningen, men mangler du ideer? Et nyt år er en god anledning til at skabe forandringer i indretningen. Vi har derfor her samlet hele 3 boligtrends, der kommer til at præge 2022. Læs med og find ud af, hvordan du indretter et trendy hjem i 2022 – helt uden at begynde på en totalrenovering.

Detaljer i klare, stærke farver

For et par år siden begyndte de modige at male én væg i et rum, så blev det alle fire vægge – og i 2022 er det træværkets tur i form af paneler og karme. Vi danskere bliver generelt mere modige med farver, og det skruer vi derfor op for i det nye år. Indtil nu har der primært været fokus på støvede farver og pasteller, men i 2022 kommer vi til at se mere til de klare farver. Det er dog ikke kun fladerne i vores hjem, der dækkes af farver. Farverne spreder sig også til møbler, lamper og andre fund i hjemmet.

Unika fund og godt håndværk

I det nye år kommer vi til at gå mere og mere væk fra det stilrene, det farveløse og det kedelige. I stedet har vi fokus på det håndlavede, det unikke og det skæve. Vi ønsker ikke længere at bo i et hjem, der kunne tages ud af siderne i et boligkatalog. Vi vil gerne have mere unikke fund og håndlavede detaljer i vores hjem. Med andre ord vil vi gerne have mere fokus på loppe- og retrofund, håndlavet keramik og antikke og gamle møbler. Vi vil generelt væk fra det masseproducerede fra IKEA og Jysk og i stedet indrette med unika- og kunstværker, og vi har mere end nogensinde fokus på det gode håndværk med en fortælling bag. Vi anbefaler at du tager et kig hos Nohr Antik, hvis du er interesseret i antikke møbler af højeste kvalitet: https://nohrantik.dk/.

Personlighed med kunst

Den personlige indretning er begyndt at blive mere og mere populær i de seneste par år og 2022 er ingen undtagelse. Det er ikke kun nok at indrette med unikke møbler og smarte lamper. I stedet vil der komme mere fokus på kunst, der kan adskille hjemmet fra alle andres. Kunst, der er taget stilling til og hvor der er mere på spil. Kunst, der ikke bare kan kopieres. Det kan gøres på flere forskellige måder, f.eks. ved at kunst får flere funktioner, som en crossover mellem en skulptur og belysning. Derudover er bæredygtighed også i fokus. Det skal være unikt, og det skal berøre dig. Det behøver altså ikke være dyrt.