Find den billigste lasertoner

Hvis du ikke ved hvad lasertonere er, så går du glip af noget. Hvis du har en laserprinter eller en printer, som kan tage imod denne type, så burde du overveje at bruge disse end fremfor blækpatroner.

Du kan nemlig sparer en masse penge på den længere plan. Du skal ikke være bange for at dette er noget farligere eller mere giftigt materiale end blæk. Det er ganske sikkert, det er blot nyere, så derfor er det ikke lige så udbredt, som for eksempel blækpatroner.

Fremtiden for din printer

Så hvad er en lasertoner og hvordan er den anderledes end de klassiske blækpatroner? Navnet er en smule misvigende, for der er ingen laser i dem. Tværtimod er de tonere, som laserprintere skal bruge for at printe.

I dem er der tonepulver, som er en tør blanding af carbon og fint granuleret plastikpartikler. Disse smelter laserprinteren så, så de kan blive printet ud på papiret. Det er ikke giftigt eller farligt på nogen måde. Selvfølgelig skal man ikke spise det, ligesom med blækpatroner.

Faktisk skal du ikke behandle dem anderledes end du har gjort med dine blækpatroner. For dit vedkommende, behøver der ikke at være nogen forskel. Du skal i hvert fald kun tænke på forskellene i forhold til hvordan de kan være gode for dig!

På den længere plan, kan en lasertoner betale sig

Rent talt ud fra priserne kun, kan det variere meget. Man skal også tage hensyn til tilbud og rabat og mængderabat. Altså kan de skiftes om hvilke er billigste, afhængig af hvor man finder dem. Det er ikke derfor man skal vælge en lasertoner fremfor en blækpatron. Grunden til hvorfor man skal vælge en lasertoner fremfor en blækpatron ligger meget mere i holdbarheden.

En lasertoner holder nemlig meget længere end en blækpatron. Du kan printe meget mere med den, end du kan med en blækpatron. Før du altså skal skifte dem ud igen. Altså rent logisk, som kommer du til at spare en masse penge, i at du ikke hele tiden skal skifte patronerne ud. Og så sparer du jo også besværet.